Verhuur via Wooninc.
www.kansrijkhuren.nl (tot € 665)
www.wooninc.nl (vanaf € 665)

Klanten Contact Center Kansrijkhuren
Telefoon 040 4012600
info@kansrijkhuren.nl

Kantoor Wooninc.
Winston Churchilllaan 87
5623 KW Eindhoven
Telefoon 040 2654400
www.wooninc.nl
Een woning via Wooninc.?
Bent u op zoek naar een betaalbare huurwoning? Dan hoeft u zich bij Wooninc. niet vooraf in te schrijven. Wooninc. adverteert het beschikbare, actuele huuraanbod met een huurprijs tot € 665 op www.kansrijkhuren.nl. Het actuele huuraanbod vanaf € 665 en het actuele koopaanbod wordt op www.wooninc.nl geadverteerd. Iedereen kan reageren en maakt kans op een woning. Zonder inschrijving, zonder wachtlijsten. Kijk voor meer informatie ook op www.wooninc.nl.

Wat voor woningen kan ik vinden?
Bij Wooninc. heeft u een ruime keuze uit het totale woningaanbod. Meer dan 7.500 woningen op ruim 100 locaties in onder meer Eindhoven, Geldrop, Veldhoven en Best voor verschillende doelgroepen. Betaalbare en kwalitatief goede woningen in aantrekkelijke wijken. Daarnaast heeft Wooninc. talloze nieuwbouwprojecten in ontwikkeling, waaronder in Bergeijk, Heeze en Aalst-Waalre. Kijk voor een totaal aanbod van alle koop- en huurwoningen op www.wooninc.nl.

Hoe kan ik me inschrijven?
U hoeft zich bij Wooninc. niet vooraf in te schrijven. U vindt de advertenties van het actuele aanbod met een huurprijs tot € 665 op www.kansrijkhuren.nl en het actuele huuraanbod met een huurprijs vanaf € 665 op www.wooninc.nl Wilt u een bepaalde advertentie zeker niet missen, dan kunt u zich voor woningen tot € 665 aanmelden voor de extra service Huuralert. Voor € 2,50 per jaar per cluster wordt u automatisch via e-mail of sms getipt wanneer een woning van uw keuze vrijkomt. Een Huuralert op een Wooninc.Plus appartement is gratis.

Hoe moet ik reageren?
Zodra een woning vrijkomt, wordt deze online geadverteerd via www.kansrijkhuren.nl of via www.wooninc.nl. Vanaf dat moment kunt u reageren. U hoeft hiervoor niet bij Wooninc. ingeschreven te staan. Reageren kan direct via de website of op kantoor bij Wooninc.

Wilt u graag geholpen worden door één van onze medewerkers, dan kunt u ook bellen met
(040) 401 26 00.

Hoe kom ik in aanmerking?
Iedereen mag online reageren op het actuele aanbod en maakt dus kans op een woning. Zonder inschrijving, zonder wachtlijsten. Bij de woningen met een huurprijs tot € 665 sluit na 48 uur de reactiemogelijkheid en wordt er door de computer geloot. De uiteindelijke kandidaat en 4 reservekandidaten worden daarna op de website gepubliceerd. Bent u ingeloot, dan neemt Wooninc. contact met u op. Bij de beschikbare actuele woningen met een huurprijs vanaf € 665 kunt u ook direct reageren, zonder inschrijving en zonder wachtlijsten. Bij deze woningen wordt niet geloot.

Huurvoorwaarden
Maar liefst 93% van onze huurwoningen zijn goedkoper dan € 665. Vanwege Europese regelgeving mogen wij deze woningen alleen toewijzen aan woningzoekenden met een bruto jaarinkomen van maximaal € 34.085. Woningen met een huurprijs vanaf € 665 zijn beschikbaar voor huishoudens met een minimaal bruto jaarinkomen van € 34.085. Voor deze woningen is huurtoeslag niet mogelijk.Woningen die gereserveerd worden voor urgenten, statushouders of kandidaten met een zorgindicatie worden niet geadverteerd, maar direct aan de kandidaat aangeboden.

Wat zijn mijn kansen?
Iedereen maakt evenveel kans. Mochten er voor een woning toewijzingscriteria gelden, bijvoorbeeld leeftijdsgrens, dan worden deze duidelijk in de advertentie vermeld.